Disclaimer

 

Buggenum in Beeld verleent u hierbij toegang tot www.buggenuminbeeld.nl en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Buggenum in Beeld behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op deze website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte.

Beperkte aansprakelijkheid

Buggenum in Beeld besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Buggenum in Beeld is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via Internet alsmede technische storingen en/of onvolkomenheden.

De teksten, afbeeldingen en andere materialen op deze website kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Buggenum in Beeld.

Deze website kan verwijzingen (bijvoorbeeld door middel van een hyperlink of button) bevatten naar websites of diensten van derden. Dit betekent niet zonder meer dat Buggenum in Beeld verbonden is aan deze websites of de beheerders daarvan. Voor websites of diensten van derden waarnaar op deze website wordt verwezen wordt, kan Buggenum in Beeld nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Wijzigingen in disclaimer

Deze disclaimer kan wijzigen zonder voorafgaande mededeling daarvan door Buggenum in Beeld.