Een superfijn communiefeest

Het is alweer een dikke week geleden dat we onze Eerste Heilige Communie deden. En wat was het een mooie dag! Veel huizen in het dorp hadden de vlag uithangen en er stonden mensen langs de weg toen wij naar de kerk gingen. We mochten om beurten in de mooi versierde koets zitten en dat was pas het begin van het feest!
De kerk was supermooi aangekleed met kant, ballonnen en kaarsjes, onze foto’s hingen aan de pilaren! Het was niet zo druk in de kerk maar dat maakte het juist wél mooi om dit samen te kunnen beleven. En ons thema ‘delen doet wonderen’ werd daardoor ook écht zo ervaren!
De mis was heel leuk, we mochten zelf voorlezen en zingen, heel veel leuke liedjes. De eerste keer de hostie krijgen was wel een beetje spannend, maar nu horen we er echt bij!!
Na de mis gingen we naar buiten en daar stonden heel veel mensen ons op te wachten om voor ons muziek te maken en te zingen! De confetti knalde en ballonnen werden losgelaten! We hebben er samen een hele mooie dag van gemaakt en we zijn blij dat we het op deze manier tóch met jullie allemaal hebben mogen delen.
Meneer Pastoor heeft gelijk…Het doet écht wonderen als je deelt! Met zijn allen hebben we van deze dag, een bijzondere dag gemaakt! Eentje om nooit meer te vergeten!
Iedereen die een steentje heeft bijgedragen, heel erg bedankt voor jullie hulp! Dankjewel!

Heel veel lieve groetjes van de communicantjes 2021