Ben je toe aan een nieuwe UITDAGING, een nieuwe Hobby misschien een nieuwe PASSIE,  lees dan verder……….Onder de vleugels van de Bridgeclub Neer start in Buggenum een beginnerscursus bridge.

Deze uitnodiging geldt voor alle inwoners van de gemeente Leudal of Peel en Maas.

  • Locatie: Gemeenschapshuis  “De Roffert”, Berikstraat 11, Buggenum.
  • Eerste les: 6 oktober 2021: 19:30 – 21:30 uur (geheel vrijblijvend).
  • Vervolg: 12 lessen, vervolg data in overleg steeds op de woensdagavond.
  • Kosten:  € 120,00 voor 12 lessen en lesmateriaal.
  • Bridgedocent: Han de Haas.

De opzet is om de lessen voor beginners synchroon te laten lopen met de clubavond van de Bridgeclub, zodat de leden eventueel kunnen assisteren.
De docent begint elke les met een kort gedeelte theorie en daarna vooral veel praktijk, Na 4 lessen kunt u al gaan bridgen.

Na deze 12 lessen kun u beslissen om in clubverband (onder begeleiding!!!!!!) door te gaan, liever thuis te blijven bridgen of online verder te spelen. Mogelijkheden te over.
Wij hopen beginners te laten ervaren dat  bridge geen suf spelletje is. Het is spannend en u traint ermee uw hersenen. Bridge wordt dan ook over de hele wereld gebridged door scholieren van 12 jaar maar ook door senioren van ver boven de 80.

Misschien dat bridge het imago heeft bloed serieus te zijn en dat er niet gelachen mag worden. Kom maar ervaren, dat deze uitspraken niet kloppen.
Tot slot is altijd tijd over om na afloop van elke les en ook van de clubavond gezellig van gedachten te wisselen over wat je wel of niet had moeten spelen.

Mocht u de uitdaging aan durven om te starten in de beginners cursus, dan kun u zich aanmelden vóór 2 oktober 2021:
– Via de  mail : tc@bcneer.nl
– Telefonisch bij Gerrit Derikx (voorzitter)  06 29534401.