Heeft u ook behoefte om op de zondagmiddag andere dorpsgenoten te ontmoeten, gezellig kletsen en mee te doen aan een sportief beweegprogramma?
Dan heeft u geluk, want in de zomer van 2018 start ook in Buggenum, Nunhem en Haelen een proefproject ‘Kom-op-de-soep en in-beweging!’.

‘Kom-op-de-soep en in-beweging’ is in 2016 ook als proefproject in Roggel begonnen. Het project draait inmiddels al ruim 2 jaar succesvol en is bedoeld voor iedereen die er behoefte aan heeft om ook op zondag iets leuks te doen. Ontmoeten en samen bewegen staan op de zondag centraal. De soep is dan het ‘toetje’, een beloning na alle inspanningen van het lichamelijk en geestelijk actief bezig zijn. We hopen met deze activiteit dat veel mensen ook in de zomervakantie mee kunnen doen, waardoor de soms saaie zondag weer meer glans krijgt.
Dus kom erbij, doe gezellig mee en neem vooral je vriend of buur mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.
Deze activiteit wordt in samenwerking met PSW, de lokale vrijwilligersorganisaties, huisartsen, buurtsportcoach en Stichting Naoberzorg georganiseerd, met respect voor wat er in het dorp aanwezig is.

Wanneer en waar?

Vanaf 1 juli tot en met 1 september gaan we proefdraaien in (locatie: café ‘de Veerman’, Dorpstraat 100 te Buggenum). Deelnemers kunnen  door vrijwilligers worden opgehaald en weer thuisgebracht. Het programma start om 11:00 uur en duurt tot 14:00 uur.
Deelname is gratis, met uitzondering van de consumpties. Meedoen is geheel vrijblijvend, samen gezellige bewegen en elkaar ontmoeten is het belangrijkste. Vrijwilligers zorgen samen met professionals voor de  begeleiding van het (beweeg-)programma, zij zijn onmisbaar en ook nu weer het kloppende hart van het dorp!
Interesse of vragen? Bel naar Arlette (Beweegcoach ) 06-21968639 of Karin (Stichting Naoberzorg NL) – 065471344 of mail naar arlette.vossen@planet.nl of  karin@naoberzorgnederland.nl.

Voor flyer klik hier.