Op 6 oktober is er een gezellige verrassingsmiddag bij “Café Het Veerhuis” in Buggenum. De gasten die niet op eigen gelegenheid kunnen komen, worden weer opgehaald.

Op 13 oktober is er na 2 jaar (door corona) weer de regionale Regiodag in  Baexheimerhof  te Baexem. We hopen dat ook hier weer veel van onze gasten aan zullen deelnemen.

Er zijn deze zomer weer verschillende activiteiten georganiseerd voor onze gasten nu het weer kan, na een rustige periode door het coronavirus.

• Er was in de zomer een uitje naar Mondo Verde en een boottocht. Daarvoor was er de jaarlijkse loten-verkoop in mei, waar we weer goed door jullie allen werden ondersteund, waarvoor onze welgemeende dank.
• Op 7 september was er weer de jaarlijkse Zonnebloemdag, gezamenlijk gevierd samen met de afdeling Horn. Het was dit jaar weer in hotel restaurant “De Abdij”. De dag begon ’s morgens met een H. Mis gevolgd door de ziekenzegening door kapelaan Rajan. De mis werd opgeluisterd door het dameskoor van Buggenum. Na de heerlijke lunch was er een gezellige middag met een optreden van “Tante Thee en Ome Koffie”.
Er werd goed door de gasten meegezongen, waardoor het een heel gezellige middag werd.

• Op vrijdag 9 september werden er weer zonnebloemen verkocht. Mede door de verschillende sponsoren van bloemen werd het weer een groot succes.  Onze vrijwilligers verwerkten vele bloemen tot kleine boeketjes die erg gewild zijn door de inwoners van Buggenum. Mede door veel hulp van dorpsgenoten met het aanbieden aan de deur werd het een zeer geslaagde actie. Met de opbrengst kunnen we weer veel voor onze gasten betekenen. Daar doen we het toch allemaal voor.