Tennisvereniging Napoleon nodigt alle jeugd van 4 tot en met 17 jaar in de regio uit om gratis kennis te komen maken met tennis. Op zaterdagmiddag 6 én 20 maart organiseert de tennisclub twee sportieve middagen vol leuke tennisactiviteiten. Van 14.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om een balletje te komen slaan op het tennispark aan het Windmolenven 49 in Haelen. Bezoekers hoeven alleen maar hun sportschoenen aan te trekken. Voor tennisrackets en tennisballen wordt gezorgd.
In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de baan op en daarmee is tennis de tweede sport van ons land. In deze coronatijd is het een van de weinige sporten die nog wel beoefend mag worden. Er kan immers voldoende afstand worden gehouden in de buitenlucht. Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus. Daarnaast is het gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt.
Op de 8 SmashCourt allweather banen kan de jeugd bij TV Napoleon het hele jaar door buitensporten. Voor de jongste spelers is er een playground met 3 minibanen. Er wordt getraind volgens het KNLTB Tenniskids programma dat volledig is afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van een kind.  Meer informatie over TV Napoleon is te vinden op www.tvnapoleon.nl.